©  Foto:

Anneks127

I sommerhusområdet Amstrup Ege på nordsiden af Horsens Fjord ligger denne overnatningsmulighed for vandrere og cyklister. Her kan du overnatte i anneks med gode faciliteter i hjemlige omgivelser til en overkommelig pris.

Den perfekte overnatningsmulighed på vandre- eller cykelferien

Kun 100 meter fra den populære vandrerute Fjordminoen ligger en feriebolig i det idylliske og rolige sommerhusområde Amstrup Ege. I tilknytning til sommerhuset ligger dette anneks, som udlejes til vandrere og cyklister på tur rundt om Horsens Fjord. Anneks127 er en komfortabel og stemningsfuld overnatningsmulighed for to personer med en praktisk placering tæt ved fjorden. Stedet har en udpræget sommerhusstemning – et sted, hvor man kan føle sig hjemme og slappe af, inden turen går videre.

 

Faciliteter

Anneks127 har et enkelt værelse med to senge. Annekset har eget bad med toilet, bruser og tørrefaciliteter samt tekøkken med vask, mikroovn, elkoger, brødrister og service til to personer. På forespørgsel kan køletaske lånes.

Der er kaffe, the, havregryn og müsli til fri afbenyttelse. Det er desuden muligt at købe kølige drikke samt lidt tørkost.

Der er spisepladser både ude og inde, og god mulighed for at nyde solens stråler fra terrasse og have.

 

Priser og praktisk

Anneks127 kan bookes i perioden 20. juni til 20. oktober. Booking er som udgangspunkt forbeholdt vandrere og cyklister. Der kan derfor kun bookes en nat ad gangen.  

Pris for 2 personer: 400 kr.

Pris for 1 person: 300 kr.

Leje af sengelinned (40 kr. pr. sæt) og håndklæder (10 kr. pr. stk.) kan tilkøbes.

Beløbet indbetales, når reservering er bekræftet.

Ankomst efter kl. 15. Afrejse kl. 10.

Husdyr er ikke tilladt.

 

Book dit ophold

Kontakt indehaverne på ovenstående kontaktinfo og forhør dig om muligheden for at booke overnatning hos Anneks127.

 

I Fjordminoens baghave

Vandreruten rundt om Horsens Fjord, Fjordminoen, går gennem sommerhusområdet i Amstrup Ege, kun 100 meter fra Anneks127. Samtidig er Cykelruten Horsens Fjord kun et stenkast fra huset. Det samme gælder for cykelruterne Kulturringen og N5 Østkystruten. Mange kommer dagligt forbi Amstrup Ege på vej til eller fra øen Alrø, og der er under én kilometer til Alrødæmningen derfra.

Find inspiration til flere oplevelser omkring Horsens Fjord på denne side.