Grøn oplevelse
©  Foto:

Arnbjerg Pavillonen

Velkommen til Arnbjerg Pavillonen - Tag på hotelophold på Arnbjerg Pavillonen i naturskønne omgivelser og oplev et særligt hotel med kærlig hånd og respekt for bevarelse af stedets nostalgi samt historie.

Arnbjerg Pavillonen er netop restaureret med respekt for den oprindelige smukke pavillon stil, og de nye ejere glæder sig til at løfte sløret for spændende, kulinariske oplevelser. Efter middagen kan man slappe af i sofagruppen eller på udsigtsterrassen, men vi anbefaler en spadseretur i parken, hvor nye oplevelser venter, bl.a. Varde miniby, som er en tro kopi af Varde anno 1890. I kan roligt glæde jer.

Naturen er stor inspiration på hotellet, og man kan mærke naturens ro, lysindfald og friskhed på hotellet. Hotellet er smukt indrettet med nøje udvalgte materialer, farver og interiør. Dette understreger den samklang og forbindelse hotellet har til den omkringliggende natur.

Selve hotellet er perfekt placeret. Der er både mulighed for at opleve Vadehavet, Tirpitz, Ribe, Fanø, golfbaner og mange andre oplevelser i området.

Selve hotellet består af 30 værelser fordelt på 2 etager og 4 forskellige værelsestyper. Fra værelserne kan det smukke natur nydes, og alle har panoramaudsigt til Arnbjerg park. 

Arnbjerg Pavillonen glæder sig til at se jer!