Grøn oplevelse
©  Foto:

ARoS Aarhus Kunstmuseum

ARoS Aarhus Kunstmuseum rangerer blandt Nordeuropas største og mest besøgte kunstmuseer i Skandinavien. Besøg museet, hvor du også kan opleve det imponerende og spektakulære kunstværk Your rainbow panorama af Olafur Eliasson.

ARoS er hovedmuseet inden for kunst i Aarhus og et unikt internationalt billede- og oplevelseshus for mennesker i alle aldre. Museets store engagement har resulteret i tildelingen af to Michelin-stjerner i Michelins turismeguide.

Et af de bedst besøgte kunstmuseer i Skandinavien

ARoS er blandt Nordeuropas største kunstmuseer og samtidig et af de mest besøgte i Skandinavien. I hvert galleri præsenterer ARoS kunst fra museets samling eller af nationale og internationale kunstnere som for eksempel Grayson Perry, Robert Mapplethorpe, Joana Vasconcelos, Bill Viola, Olafur Eliasson, Paul McCarthy, Shirin Neshat, Lucian Freud og Francis Bacon. 

Your rainbow panorama

På toppen af ARoS finder du Your rainbow panorama - en regnbue og et spektakulært kunstværk af den dansk/islandske kunstner Olafur Eliasson. Your rainbow panorama står som et flot vartegn for Aarhus, og når du går rundt i den cirkelformede 150 meter lange og tre meter brede regnbue udført i glas, får du et helt enestående blik ud over byen. Snyd ikke dig selv for denne tur - og slet ikke efter mørkets frembrud, hvor du kan se byens mange lys gennem det farvestrålende glas fra oven.

Aktuelle udstillinger

ARoS har mange udstillinger og aktiviteter året rundt, og du kan følge med i de aktuelle udstillinger her eller tage et kig nedenfor under "Måske også interessant for dig". Her har vi samlet information om parkering samt udvalgte udstillinger og arrangementer på ARoS. 

ARoS Café og Orangeri

Nyd en dejlig middag i ARoS Café og Orangeri. I museets orangeri kan du nyde kaffe, te, lækre snacks og lette retter i de behagelige omgivelser. Efter kl. 17.00 kan du spise et lækkert aftenmåltid fra ugens menu.

ARoS udvider med "The Next Level"

ARoS udvider de næste år med et nyt underjordisk galleri The Next Level samt det nye kæmpeværk The Dome af den amerikanske James Turell. 

The Next Level består af flere elementer, hvor James Turrels The Dome, en gigantisk diamant på 40 meter, giver dig et kig ud i det uendelige himmelhvælv. 

OBS: Dette betyder, at der i de kommende år kun vil være adgang til museet fra indgangen ved Aros Allé.

Museet er åbent mandage i juni, juli og august.

GRATIS ADGANG FOR UNGE UNDER 18 ÅR

Se, hvad andre deler på Instagram

#arosartmuseum #visitaarhus #visitaarhusregion