©  Foto:

Aspire Mobility

Skal du flytte til Aarhus, er Aspire Mobility ekspert i at hjælpe med alt i forbindelse med din flytning. De skræddersyr hele forløbet trin for trin, med alt hvad det indebærer af hjælp til visa, immigration og boligsøgning samt indflytning.

Aspire Mobility hjælper på følgende områder:

Bolig i og omkring Aarhus

Aspire Mobility hjælper med at finde den perfekte bolig i Aarhus og omegn, som passer til lige præcis dine behov og ikke mindst budget. De kan også assistere med alle aspekter i lejeprocessen, såsom forhandling af lejekontrakt og ikke mindst indflytningssynet, som kan spare dig for unødvendige udgifter ved udflytning.

Opholds- og/eller arbejdstilladelse

Aspire Mobility sørger for at indsamle de nødvendige dokumenter, udfylder samt indsender ansøgningsformularer og følger processen fra start til slut.

Folkeregister

Aspire Mobility sørger for at indsamle de nødvendige dokumenter. Desuden tager de med på Borgerservice og hjælper med at blive tilmeldt til Folkeregistret og søger om cpr.nummer, sundhedskort samt MitID.

Bankkonto

Aspire Mobility hjælper med at åbne en bankkonto, hvilket er en forudsætning for at modtage dansk løn.

Medfølgende familie

Har du din familie med, finder Aspire Mobility den rette skole og/eller daginstitution til dit barn/dine børn og hjælper med indmeldelsen.

Dansk kultur

Aspire giver dig information om dansk kultur og skikke, så du på bedste vis kan tilpasse dig dit nye liv i Aarhus og Danmark.

Kontakt Aspire Mobility for at få mere at vide om deres relocation pakker og høre mere om, hvordan din flytning til Aarhus kan gøres så nem og problemfri som muligt.

Se, hvad andre deler på Instagram

#aspiremobility #visitaarhus #visitaarhusregion