©  Foto:

Avis Biludlejning Odense

Hos Avis Biludlejning i Odense kan du leje diverse varevogne, personbiler og andet. Avis gør det nemt for dig at leje en bil når du skal rundt på tur i Odense.

To steder i Odense
Avis biludlejning er et totalmobilitetsfirma, hvor du kan leje forskellige køretøjer alt efter hvilket behov du har. Avis Leasing har biludlejningskontorer på mere end 5500 lokationer i 165 lande, og to af disse lokationer ligger i Odense. Det ene ligger i Odense Beldringe Lufthavn, også bedre kendt som Hans Christian Andersen Airport, og det andet ligger i Odense Centrum. I Odense Centrum kan du afhente din lejede bil de fleste dage mellem 07.00 og 17.00, og så er der 24-timers aflevering. Det gør det nemt for dig at aflevere bilen igen, når du forlader Odense.

Leje af biler
Ved de to udlejningssteder i Odense kan du leje biler, varevogne og flyttebiler. Du kan eksempelvis leje diverse personbiler, såsom minibiler eller mere økonomiske og billige biler. Derudover er der også mulighed for at leje elbiler, hybrider, SUV’er, diverse familiebiler og andet. Så der er rig mulighed for at kunne komme rundt hvad enten du er dig selv eller om hele den store familie skal afsted på eventyr i Odense. Alle Avis’ biler er udstyret med ABS, airbags i fører- og passagerside, centrallås og CD-afspiller. Når du vil booke en hvilken som helst af de ovenstående biler, er det en fordel at gøre det online, da det er den billigste løsning.

Om Avis Leasing
Avis Leasing blev grundlagt i 1946 af Warren Avis, og det er et globalt leasingfirma, som er kendt for sin førende kundeservice og deres slogan ”We try harder”, som de introducerede i 1963. Avis blev sågar også kåret som det bedste biludlejningsfirma i verden og mere bestemt i Europa i 2020. Det er ingen overraskelse, da Avis fokuserer meget på at udvikle sig i takt med både teknologien og med tendenserne på leasingmarkedet. Det ses i de biler de tilbyder til udlejning, hvor der både findes hybrid-, plug-in-, og elbiler. Derudover følger Avis også digitaliseringen og dét deres kunder ønsker, eksempelvis kontaktløs afhentning, online købsprocesser og andet.