©  Foto:

Baggi

Lige midt i Svendborg i det hyggelige Kattesund ligger BAGGI. Her kan man finde alt  indenfor kufferter, rejseartikler, modetasker, punge, kreditkortholdere, keyhangers og meget mere.

Siden 1879 har der været forhandlet tasker på adressen i Kattesundet 3.  Alle i byen kender den som Alfred Lund's efterfølger - og i dag er efterfølgeren Lars Skinbjerg Pedersen, der foruden butikken her i Svendborg har forretninger i Tarup Center i Odense samt i Vægtergade midt i Nyborg.

Hos BAGGI er de vilde med tasker. De har fingrene i jorden og har derfor kendskab til alle produkter som de sælger. Du er derfor altid garanteret de nyeste mærker og en god kundeservice, hvis du skulle få brug for hjælp. På grund af de mange års erfaring indenfor branchen og deres store passion for tasker, er du altid sikret en god handel.

Baggi har altid kunden i fokus og sørger altid for at give dig en unik shoppeoplevelse. Udover den gode service, har de altid fyldt op med aktuelle varer - og du har selvfølgelig altid 14 dages fuld returret. De har en vision om at hjælpe dig med at fuldende et look med den perfekte taske. Baggi bestræber sig efter at tilpasse sig de nyeste trend og have et stort udvalg, så du kan finde den perfekte taske til dit look.