©  Foto:

Bakken

Velkommen til Bakken – en helt unik forlystelsespark med en helt særlig historie.

Lidt nord for København – ude midt i Dyrehaven – ligger verdens ældste forlystelsespark, Bakken. Det er et helt særligt sted med masser af historie og sjov for børn i alle aldre.

Bakken er for alle. Og det afspejles i både underholdning, events og forlystelser. Den gamle rutschebane åbnede i 1932 og har således fejret sin 90-års fødselsdag på Bakken i sommeren 2022. Den er still going strong og nok Bakkens mest kendte og elskede forlystelse. En anden elsket figur er Pjerrot, som har underholdt på Bakken i mere end 200 år.

 

Korsbæk på Bakken

For alle, der elsker Matador er Korsbæk på Bakken et absolut must at besøge. Drik en øl hos Tjener Boldt på Jernbanerestauranten eller kom på besøg i Lauras Køkken eller hos Familien Varnæs. De mest ikoniske steder fra dansk TV-histories største serie nogensinde er genopført på Bakken med en detaljegrad i absolut særklasse.

Bakken er åben i sommerhalvåret, i efterårsferien og til jul, hvor der pyntes op efter alle kunstens regler.

 

Gratis entré

Noget af det helt unikke ved Bakken er, at der er gratis entre til parken. Også når der er underholdning på pladsen. Du betaler selvfølgelig for forlystelserne – eller køber et turpas, så du kan prøve forlystelser så mange gange du orker.

 

Transport

Tag S-toget (linje C) til Klampenborg Station og gå de få hundrede meter gennem Dyrehaven til Bakken. Hvis du vil forlænge udflugten, kan vi anbefale at tage turen videre til Eremitageslottet for virkelig at se, hvad Dyrehaven har at byde på.

Du kan også cykle fra København og videre ind på stierne i Dyrehaven. Mulighederne er mange.