©  Foto:

Ballen Strandpark

Hold ferien på Samsø i de skønne ferielejligheder eller -huse i Ballen Strandpark. Ballen Strandparken ligger med direkte adgang stranden og ca. 400 m fra Ballen centrum og lystbådehavnen.

I Ballen Strandpark har du mulighed for at booke både ferielejligheder og huse i forskellige størrelser. Ophold må være af minimum tre overnatninger. I ugerne 27-32 udlejes kun på ugebasis med ankomst/afrejse lørdage.

Boligerne er alle lyse og hyggelige og beliggende med den skønneste havudsigt. Der er TV og fri Wi-Fi i alle boliger samt fri parkering.

Ballen Strandpark ligger lige ud til Kattegat ved skøn og børnevenlig badestrand. I Ballen by finder du bl.a. den charmerende lystbådehavn, diverse tøjbutikker, specialbutikker, fiskehandler, iskiosk, Dagli’Brugsen m.m. Derudover er der flere gode restauranter heriblandt Restaurant Behrnt på Ballen Badehotel. Det er i Ballen, det sker!

I nærområdet finder du også den smukkeste natur og charmerende landsbyer, der helt sikkert er et besøg værd. Ikke mindst når der skal købes friske grøntsager eller jordbær ved en af de mange boder rundt omkring på øen.

Samsøs største by Tranebjerg ligger kun 4 km. fra Ballen. Her finder du bl.a. Netto og SuperBrugsen samt andre gode shoppemuligheder langs hovedgaden.

Planlægger I ferie på Samsø og ønsker at bo med både høj komfort, havudsigt og eget køkken, er Ballen Strandparks ferielejligheder og huse det helt rigtige sted.

For mere info om ferielejligheder og huse, se www.ballenstrandpark.dk

Lejlighederne udlejes fra minimum 3 dage. I ugerne 27-32 udlejes kun på ugebasis. Ankomst/afrejse lørdage. Booking/leje sker via Ballen Badehotel.