©  Foto:

Bang & Olufsen (Herning City)

Den 31. januar 2014 åbnede vi vores nye flagskibsbutik Nexus på Torvet 20 i Herning. Butikken byder på 450 kvdm magiske Bang & Olufsen oplevelser inden for design, billede og lyd. De 2 etager omfatter en bred vifte af Bang & Olufsen produkter og magier.

Vi har over 25 års erfaring med salg og servicering af Bang & Olufsen produkter, og har igennem tiden tilegnet os en viden om vore produkter. En viden som vore kunder kan drage nytte af dagligt. Vi sætter bl.a. en ære i, at integrere ældre produkter med helt nye modeller samt rådgive om morgendagens udviklingen inden for musik streaming, netværk, SMART Tv og intelligente BeoLiving løsninger. 

Vort personale bliver løbende uddannet i nye produkter og teknologier, som skal sikre et højt fagligt niveau og et indgående kendskab til Bang & Olufsens unikke produkter. Vore montører bliver ligeledes uddannet løbende, så disse både behersker fagligt håndværk på højeste niveau samt viden om de seneste tendenser indenfor bl.a. netværk, digitalt tv og integration.

Kig ind og lad sanserne pirre af magien, koncepterne, betjeningskomforten og den smukke formgivning som har gjort Bang & Olufsen eftertragtet over hele verden.

Der venter dig en oplevelse ud over det sædvanlige.
Overraskende anderledes, enkelt og smukt.

For yderlig information:
www.beoherning.dk