©  Foto:

BB-Hotel Frederikshavn Turisthotellet

BB-Hotel Frederikshavn ”Turisthotellet” ligger lige ved gågaden med mange gode spisesteder, caféer og butikker og kun 10 minutters gang fra færgeterminalen med afgange til Læsø, Hirsholmene, Sverige eller Norge.

Hotellet byder på en hyggelig gårdhave og fri parkering og råder over en ferielejlighed med 6 sovepladser og 17 yderligere hotelværelser, som er enkle, men velindrettede med eget bad/toilet, fladskærms TV, garderobeskab og skrivebord. Fra mange af værelserne er der direkte adgang til hotellets hyggelige gårdhave. Værelserne er klar på ankomstdagen fra kl. 13.00 og skal forlades igen senest kl. 11.00 på afrejsedagen.

I kantinen er der fri kaffe/te hele døgnet. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes til kun kr. 50 pr. person.

Fri parkering lige foran hotellet. Der er også mulighed for langtidsparkering uden et hotelophold.

BB-Hotel Frederikshavn er et selvbetjeningshotel uden reception med normal hotelstandard til samme lave pris hele året rundt. Fx koster et enkeltværelse kr. 555 pr. døgn og et dobbeltværelse kr. 750 pr. døgn for to personer. Bestilling foretages via internettet. Din nøgle får du som en dørkode på din faktura via email. Du er altid garanteret den bedste pris ved booking direkte på hjemmesiden www.bbhotels.dk.

Alle værelser og lokaler er røgfrie og der må ikke medbringes kæledyr.