©  Foto:

BB-Hotel Herning, Mødested

BB-Hotel Herning er beliggende i Snejbjerg og byder på et mødelokale, som kan rumme op til 66 personer. Hotellet råder over 22 store og lyse værelser til 50 overnattende gæster.

BB-Hotel Herning er er et selvbetjeningshotel med rigtig gode parkerings- og tilkørselsforhold – kun 4 km fra MCH Messecenter og Jyske Bank BOXEN.

Mødelokalet på BB-Hotel Herning kan rumme op til 66 personer og kan lejes fra kl. 13:00 til kl. 22:00 til kun kr. 1750. Ønskes lokalet til rådighed fra morgenen, ring venligst 70 22 55 30 eller send en e-mail til bbhotels@bbhotels.dk.

Gratis parkering ved hotellet til alle deltagere – også for busser eller andre store køretøjer.

Fri WiFi og fri kaffe/te hele døgnet er ligeledes inkluderet i prisen.
Fra fællesarealerne er der adgang til hotellets flotte atriumgård.

Forplejning kan selv medbringes eller få leveret fx fra Kokkens Buffet, Slagtermester Lange eller Karma Catering.

Hele hotellet med alle 22 værelser kan også lejes som selskabslokale inkl. overnatning til 50 gæster til fx fødselsdag, sølvbryllup eller firmafest. Selskabslokalet koster kr. 18.500 pr. døgn med tilsvarende faciliteter (tallerkener, bestik, drikkeglas, vinglas, duge, kaffekopper mv.). Fri morgenmadsbuffet fra 6:30 til 9:30 til alle de overnattende gæster. Fri parkering lige foran hotellet – også for busser eller andre store køretøjer.

BB-Hotel Herning er et selvbetjeninghotel uden reception og byder på 22 store og lyse hotelværelser – alle med eget bad og toilet, fladskærms TV, garderobeskab og skrivebord. Værelserne er klar på ankomstdagen fra kl. 13.00 og skal forlades igen senest kl. 11.00 på afrejsedagen. Alle værelser og lokaler er røgfrie og det er ikke tilladt at medbringe kæledyr på hotellet.

I kantinen er der fri kaffe/te hele døgnet.

Afstande:

  • Torvet i Herning: 5 km
  • MCH Messecenter Herning: 4 km
  • MCH Herning Kongrescenter: 5 km
  • Jyske Bank BOXEN: 4 km