Bed & Breakfast - Skovbakkegården

Foto: VisitAalborg
Overnatning
Bed & Breakfast
Adresse

Skovbakkevej 27

9000 Aalborg

Lyse private værelser i herskabskvarteret Hasseris’ rolige omgivelser tæt på Aalborg Centrum. Lejligheden ligger i gåafstand til Aalborg Zoo og Aalborg Tårnet og gemmer på historier fra gamle dage.

Værelserne har egen indgang med fælles opholdsstue, to separate værelser og stort moderne køkken-alrum med tilgang til opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Lækker morgenmad er inkluderet i prisen og lejlighedsvis mulighed for tilkøb af aftensmad.

Bad og toilet inkl. føntørrer er tilgængelig for alle de logerende. TV i opholdsstue og køkken-alrum, og fri adgang til wi-fi. Husdyr og rygning er ikke tilladt på værelserne. Desuden adgang til dejlig terrasse.

Tæt på Aalborgs mange seværdigheder

Værelserne ligger i gåafstand til Aalborg Kongres & Kultur Center, Aalborg Zoo, Aalborg Tårnet og Kunsten. 

Der er gode busforbindelser, og det tager blot 20 min. at gå ind til Aalborg Midtby, hvor seværdigheder som havnefronten, Utzon Center, Musikkens Hus og Nordkraft kan opleves. Samtidig er der gode muligheder for shopping i Aalborgs to gågader, Bispensgade og Algade.

Pris

Prisen er for dobbeltværelse DKK 600 pr. nat inkl. morgenmad. Enkeltværelse koster DKK 450 inkl. morgenmad. Alle ophold er inkl. sengelinned, håndklæder og slutrengøring.

Læs mere om Bed & Breakfast - Skovbakkegården

Adresse

Skovbakkevej 27

9000 Aalborg

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af