©  Foto:

Bella's Bed and Breakfast

Bella's Bed and Breakfast er beliggende i den lille landsby Grejs i smukke omgivelser med to dobbeltværelser og et dertil nyrenoveret, fælles badeværelse.

Landsbyen Grejs ligger op ad den smukke Grejsdal, som har en helt enestående natur og afstanden til mange af Danmarks mest kendte attraktioner er kort. Fra Grejs er der kun to kilometer til den Midtjyske Motorvej, afkørsel 2, og det centrale Vejle ligger kun 10 minutters kørsel fra Bella's Bed and Breakfast. Fra Vejle er der afkørsel til E45 og det tager kun ca. 45 minutter at køre til Aarhus, 60 minutter at køre til Odense og tilsvarende til den tyske grænse.

Udover de to dobbeltværelser, er der mulighed for at lave en specialaftale om ekstra opredning for op til 2 børn i et tilstødende værelse. Derudover udgør fællesområderne en have med terrasse, et lille opholdsrum og te-køkken med køleskab, kogeplader, miniovn, el-koger mm. Der er fri internet (Wifi) på værelset og i haven samt gratis parkering. Mod betaling er der også mulighed for at oplade elbil hos Bella’s Bed & Breakfast (220v el-stik).

Personalet taler både dansk, engelsk og tysk.