BEST WESTERN ToRVEhallerne, Hotel

Foto: HORESTA
Overnatning
Hoteller
Best Western ToRVEhallerne er et moderne, 4 stjernet hotel i centrum af Vejle. Hotellets komfortable omgivelser og de mange tilbud i Vejle midtby, er det perfekte bud på et weekendophold eller en tur med familie. 
Adresse

Fiskergade 2-8

7100 Vejle

Kontakt

E-mail:info@torvehallerne.dk

Telefon:79427900

fax:79427901

Best Western ToRVEhallerne ligger tæt på biograf og gågade med shopping center. Samtidig er hotellet midt i naturen tæt på skove, badestrande, udendørslegepladser og dyrehaven med fritgående dyr. Best Western ToRVEhallerne er en arkitektonisk perle med et væld af oplevelser, der blandt andet omfatter spændende restauranter, bar og café og en teatersal. 

Hotellet har 74 dobbeltværelser hvoraf de 31 er fra september 2009. Der en dejlig stor suite på 80 m3 samt 2 juniorsuiter, alle indrettet lyst og med stort badekar. På alle værelserne er der bad, toilet, telefon, GRATIS Wi-Fi, kabel-tv, hårtørrer og minibar.  Hotellet er rammen om overnatninger for såvel erhvervslivet, weekendophold, turister, private, konferencedeltagere, teaterfolk, musikere og kunstnere. Alle mødes i en uformel atmosfære af oplevelser med en professionel personlig og engageret betjening. 

Parkeringskælderen under hotellet tilbyder parkeringsmuligheder til en rabatteret pris, når man er gæst på hotellet.

Hotellet er medlem af BEST WESTERN International, som er en verdensomspændende hotelkæde, hvor gæster gratis kan blive medlem. Ved hvert besøg optjenes der points, som kan benyttes til f.eks. gratis ophold på Best Western hoteller i hele verden. Få nærmere information herom, ved henvendelse i hotellets reception.  

Adresse

Fiskergade 2-8

7100 Vejle

Facilities

Bar

Egen parkeringsplads

Elevator

Garage

Hund tilladt

Internetadgang

Mødefaciliteter

WiFi

Kapacitet: Senge (148)

HORESTA

Best Western

★★★★

Green Key

Dobbeltværelse: DKK 750 - 1500

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af