Iltning af bolsjemasse

Bolcheriet® i Løkken

Foto: Løkken Turistbureau
Attraktioner
Lokale smagsoplevelser
Kig indenfor i den søde verden af lækre bolcher! Følg med og oplev, når de dygtige bolchekogere viser processen fra flydende masse til færdigt bolche. 
Adresse

Torvet 1

9480 Løkken

Kontakt

E-mail:info@bolcheriet.dk

Telefon:98 99 00 07

Gammeldags arbejdende bolchekogeri inviterer alle slikmunde ind. Se hvordan et bolche bliver kreeret fra start til slut af de professionelle bolchekogere. Bolcheriet® har specialiseret sig i logo-bolcher, og har pt. Danmarksrekord med 21 bogstaver i ét bolche. Bolchierne er fremstillet  på 100% økologisk rørsukker. Du kan med egne øje se dette flotte traditionelle kunsthåndværk som er udført i Danmark i over hundrede år.

Nyd duften af de nylavede bolcher og få en varm smagsprøve på de håndlavede kvalitetsbolcher. Lad ikke børnene gå glip af dette bolcheventyr. Tag børn og andre slikmunde ved hånden og oplev de lyksalige fristelser i Bolcheriet®.

Den hyggelige bolchebutik byder bl.a. på de prisvindende gourmet bolcher, rustne søm, slikkepinde, og de berømte originale dåbs & konfirmandbolcher. For at garantere kvalitet vil du udelukkende finde Bolcheriet®s egne konfektureprodukter i butikken.

Bolcheriet er en familieejet virksomhed som er stiftet og drives af ægteparret Thomas & Mariam Brandt Touray

Besøg deres hjemmeside og webshop - bolcheriet.dkAdresse

Torvet 1

9480 Løkken

Åbningstider

07 Feb 20 / 30 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

10:00 - 17:00

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Løkken