©  Foto:

Bone's Odense - Spareribs og grill

Hos Bone's i Odense får du en amerikansk madoplevelse i topklasse. Her kan du nyde møre spareribs, lækkert tilbehør og meget andet i den amerikanske atmosfære.

Restaurantkoncept
På Restaurant Bone’s i Odense får du hele den amerikanske madoplevelse, når du og familien skal en tur på restaurant. Bone’s er en restaurant for hele familien, hvor der serveres de klassiske retter fra USA. Menuen består derved af møre spareribs, saftige bøffer og lækkert tilbehør, præcis dét som du forventer af en BBQ-restaurant som Bone’s. Restauranten er en familierestaurant, hvilket også betyder, at restauranten har gode faciliteter for børnene. Derved kan de voksne få en god snak efter maden, mens børnene leger og hygger sig.

Menu
I hverdagene har Restaurant Bone’s åbent til en aftenmenu, mens der i weekenderne også er åbent for en frokostmenu. Hvis du ønsker at spise på Bone’s om aftenen kan du vælge mellem diverse hovedretter, såsom spareribs og diverse steaks, burgere, salater og side orders. Du kan desuden få fire forskellige slags sauce og diverse dips. Der er selvfølgelig også noget til børnene, eksempelvis crispy chicken, mac & cheese, burger og meget andet. Når I er færdige med hovedretten, kan du gå i softicebaren eller bestille en lækker cheesecake. For hos Bone’s i Odense er der noget for enhver smag!

Take away og early birdy
Restaurant Bone’s i Odense er et af de bedste steder i Odense at få take away fra. Her kan nemlig bestille lige de bøffer, fritter eller andet du har lyst til, og så tage det med hjem eller tage det med ud i den smukke by, som Odense er. I og med at Bone’s i Odense ligger centralt placeret, kan du tage maden med ud i en af de smukke parker eller hvor end du har lyst til at sidde og nyde dit måltid. Derudover tilbyder Bone’s også Early Birdy rabatter, hvor du her får 15 procent i rabat på din bestilling, hvis du spiser tidligt på restauranten. Det vil sige i tidsrummet 16.30 til 19.00 – dermed får du et lækkert måltid med rabat, hvorefter resten af aftenen kan bruges med familien eller vennerne.