©  Foto:

Book en overnatning på Toppen af Ebeltoft - kursus og kulturcenter

Book en overnatning på et af Djurslands bedste beliggenheder på Toppen af Ebeltoft – kursus og kulturcenter. Her kan du overnatte i et ægte stykke dansk arkitektur designet af de danske arkitekter Friis & Moltke, placeret i noget af Danmarks smukkeste natur.

Book jer ind på et af Djurslands bedste beliggenheder på Toppen af Ebeltoft.

Oplev de smukke og arkitektoniske bygninger og spis og overnat i et helt særligt stykke dansk arkitektur designet af de danske arkitekter Friis & Moltke sidst i 1960’erne. Bygningerne går nærmest i ét med naturen.

Midt i Nationalpark Mols Bjerge

Toppen af Ebeltoft ligger i Nationalpark Mols Bjerge med udsigt over Ebeltoft Vig og samtidig med kort afstand til Ebeltofts charmerende og historiske bymidte, strand, havn, kulturliv og et væld af natur- og sportsaktiviteter.

Du kan overnatte i dobbelt- og flersengsværelser i forskellige kategorier – alle med eget bad og toilet og direkte udsigt til naturen og det bakkede landskab, der kendetegner Djursland.

Aktiviteter og sportsfaciliteter

10 minutters gang fra Toppen af Ebeltoft er der adgang til sportsfaciliteter i Ebeltoft Idræts- og Kulturcenter med bl.a. svømmehal med mulighed for saunagus, padelbaner, badminton, indendørs haller og udendørs boldbaner.

Social bæredygtighed

Når du vælger at indkvartere dig på Toppen af Ebeltoft, støtter du samtidigt indsatsen for at skabe et aktivt sports- og foreningsliv for lokale børn, unge, voksne og familier. For Toppen af Ebeltoft er ejet af Ebeltoft Idræts- og Kulturcenter (EBIC), der er en selvejende fond, som fører overskuddet fra kursus- og kulturcentret over i den lokale idrætshal, udendørs sportsfaciliteter og svømmehal.

Se, hvad andre deler på Instagram 

#visitdjursland #visitaarhusregion