©  Foto:

Brasseriet Søllestedgaard & Lollands Bryghus

Nyd en god frokost eller middag af lokalt inspirerede retter fremstillet af de fineste råvarer, kombineret med en hjemmebrygget, økologisk certificeret øl i de skønneste grønne omgivelser med fantastisk udsigt over Lollands marker.

Træd ind i en verden af kulinariske oplevelser hos Brasseriet Søllestedgaard! Restauranten forkæler gæster med det bedste fra køkkenhaven, og du kan nyde udsigten til de friske grøntsager gennem de store glaspartier i restauranten.

På Lollands Bryghus inviteres gæsterne til at opleve den magiske atmosfære, når øllet brygges og tappes. Bryghuset er ikke kun et sted for ølentusiaster, men også et mødested for smagninger og spændende arrangementer.

Glæd dig til en kalender fyldt med spændende begivenheder og festlige lejligheder, som du kan deltage i eller arrangere efter dine ønsker.

Hold dig opdateret på Facebook og Instagram, hvor der løbende deles nyheder om åbningstider og kommende events. Kom og vær med til at skabe uforglemmelige øjeblikke på Brasseriet Sølledstedgaard & Lollands Bryghus!