Gå til indhold
©  Foto:

Brdr. Stjerne - Samsø VVS og Energi

Brdr. Stjerne udfører VVS arbejde herunder alternative energiløsninger, blikkenslagerarbejde, smedearbejde samt service på oliefyr, varmepumper og fjernvarme. Endvidere forhandler og installatør af brændeovne, varmepumper, pille- og oliefyr, mm. Brdr. Stjerne er autoriseret kloakmester og udfører alt inden for kloak i boligen.

Energiløsninger
Brdr. Stjerne kan tilbyde løsninger inden for alle områder, lige fra traditionelle oliefyr til jordvarme, pillefyr, fjernvarme, solvarme og andre avancerede løsninger med alternativ energi.

Varmeanlæg/fjernvarme
Brdr. Stjerne har ekspertisen, når det gælder varmeanlæg – nyinstallation, udskiftning og service af fjernvarme, centralvarme, gulvvarme, varmestyring og fordeling, mekanisk ventilation og varmegenindvinding

Blikkenslager
Brdr. Stjerne udfører alt i blikkenslagerarbejde, f.eks. tagrender, zink-inddækninger, tage, kviste.

Kloakmester
Brdr. Stjerne er autoriserede kloakmestre og udfører alt inden for kloak i boligen. I forbindelse med renovering af boligen udfører Brdr. Stjerne komplet nyt kloaksystem til køkken, bad og bryggers.

Smedearbejde
Brdr. Stjerne løser alle smedeopgaver inklusiv pladeopgaver i stål, rustfrit stål og aluminium.

Total entrepriser
På håndværkerforeningens hjemmeside finder du øens håndværkere der i samarbejde kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt eller servicearbejde. Ønsker du hjælp til at samle et hold håndværkere eller bare finde en håndværker til en enkelt opgave er Brdr. Stjerne gerne behjælpelig.

Share your wonders: