©  Foto:

Brønderslev Golfklub

Brønderslev Golfklub har et af Danmarks bedste golfanlæg med 27 huller og korthulsbane med 9 huller beliggende i smuk, let kuperet og afvekslende natur med skovområder, enge og udsigt.

Brønderslev Golfklub er en af Nordjyllands største og ældste golfklubber, og vi gør vores bedste for at leve op til vores ry som en af de allermest hyggelige klubber at komme i. Vores golfklub er bygget på den filosofi, at golf ikke kun er et spil. Golf er en livsstil.

Golfen er selvfølgelig det primære. Derfor har vi gennem årene sørget for at udvikle vores baneanlæg, så selv de mest kræsne er tilfredse. Vi har 27 huller, som vi er meget omhyggelige med at holde i god stand. De ligger i den smukke vendsysselske natur, og der er mange steder på runden, hvor man stopper op og bare nyder udsigten.

Banen er anlagt i et ideelt golfterræn, og hullerne er meget varierede med den rette blanding af udfordrende huller og lidt nemmere huller. Brønderslev-banens særkende er, at den kan spilles på så mange måder, og hver gang man spiller den, lærer man noget nyt. Derfor kommer vores gæster også tilbage år efter år.

Når golfrunden er overstået, er det tid til at besøge det dejlige klubhus. Klubhuset indeholder alle nødvendige faciliteter og er placeret tæt ved 1. tee på alle sløjfer. Få skridt fra klubhuset findes driving-range, putting-green og indspilsgreen.

Personalet i Café og Proshopppen står klar til at betjene dig med alt du behøver, for at fuldende dit besøg i Brønderslev Golfklub.

Vi glæder os til at se dig som gæst.