Brønderslev Hallerne

Foto: Brønderslev Erhverv & Turisme
Aktiviteter
Sport og andre aktiviteter
Adresse

Knudsgade 15

9700 Brønderslev

Brønderslev hallerne fremstår som et moderne idræts- og aktivitetshus. Her finder du idrætshaller, svømmehal, motionscenter, bowlingcenter, golfsimulator, møde- og selskabslokaler, cafeteria og vandrehjem, samt det nye udendørs fitness. Tæt på finder du Nordjyllands Idrætshøjskole, som tilbyder et stort udbud af korte og lange kurser samt familiekurser i sommerferien.
 

Brønderslev Svømmehal

Svømmehallen byder på et 50 meter bassin med 7 baner for konkurrence og til dagligt med badeområde samt 1 og 3 meter vipper. Svømmehallen byder ligeledes på babybassin/børnebassin, boblebad, dampbad, sol, sauna, motionsrum og omklædningsfaciliteter.

Brønderslev Bowling

Bowlinghallen har 8 baner med plads til max 6 personer pr. bane. Man kan frit kombinere sin bowling med en god middag bagefter, børnefødselsdag, polterabend, firmaarrangementer eller hvad man nu kunne ønske sig.

Du kan bestille baner her 

Golfsimulator

Brønderslev Hallerne kan nu præsenterer en af markedets topmodeller inden for golfsimulatorer, som byder på 40 internationale golfbaner, der ligger klar til at udfordre dig lige midt i Brønderslev by. Du kan medbringe dit eget udstyr eller leje hos os.

Vandrerhjem

Brønderslev hostel ligger nær Brønderslev centrum. Det nyopførte vandrerhjem er et perfekt sted at overnatte, hvis man vil opleve landsdelen.

Vandrerhjemmet er udstyret med 62 sovepladser fordelt på 10 rum, derudover kan der opstilles 50 yderligere sovepladser i sommerperioden. Der er køkken-alrum med projektor og man har adgang til bowlingcenter, cafeteria og svømmehallen.

Man kan bestille overnatning her

Cafeteria

Cafeteriet kan anvendes i forbindelse med aktiviteter i hallen, men fungere ligeledes til mad ud af huset, forplejning ved møder, fster og andre arrangementer.

Cafeteriet har kapacitet til menuer på op til 1200 kuverter. 

Udendørs fitness

Den udendørs fitness fungere som cirkeltræning og kan benyttes af alle. Det er baseret på personer der er ude og løbe, og som lige tager en tur i maskinerne. Det er gratis at benytte og fungere som suplement til Brønderslev Hallernes indendørs fitnesscenter. Maskinerne er lavet i galvaniseret jern, så de kan tåle al slags vejr.

Fester, møder og konferencer

Brønderslev Hallerne er det perfekte sted for koncerter, firmaarrangementer, kurser, møder og konferencer, generalforsamlinger, messer, store og små fester, sportsbegivenheder og meget mere.

Adresse

Knudsgade 15

9700 Brønderslev

Facilities

Kiosk

Håndbold

Mulighed for overnatning

Bowling

Restaurant/Cafe

Indendørs fodbold

Badminton

Motion

Tennis

Volleyball

Fitness

Svømning

Workout

Boksning

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Brønderslev Erhverv & Turisme