Buddy Holly Skagen

Er du til fest, farver og hyggeligt samvær, så tag på Buddy Holly - byens diskotek, hvor du kan danse hele natten til tonerne af tidens hotte hits. Du finder os på Havnevej 16. Tag vennerne med - vi glæder os til at se jer.

Vigtig information !

Hvor ondt det end gør, er det eneste rigtige naturligvis, at lukke ned for en periode -foreløbig indtil 31. august 2020

Vi bakker selvfølgelig op omkring statsministerens opfordring, og håber at vi snart kan komme igang igen..

Vi har alle et ansvar overfor vores samfund til at gøre hver vores til, at vi hurtigst muligt kan komme tilbage til 'normalen' igen.

Vi vil bruge den kommende tid til at forberede vores comeback, besvare alle henvendelser for kommende arrangementer, lave småreparationer og rydde op i alle krogene...

Og mest af alt, bare glæde os til at feste med jer igen 

Mvh
Buddy Holly & Kælderen Skagen

Buddy Holly Skagen åbnede dørene Sankt Hans aften 1997...

Forinden havde huset gennemgået en større ombygning fra restaurant/diskotek PH Huset til det nuværende 3 etagers dansested.

BH og Kælderen har siden starten været et af de bedst besøgte dansesteder i Skagen og er under konstant udvikling. Vi ligger meget vægt på service, og uanset hvor du befinder dig i huset, er det vores mål, at du skal møde et venligt og imødekommende personale. Vores personale deltager løbende i kurser for at udvikle sig både fagligt og personligt.

Huset er delt op i 2 dele som er forbundet via vores hyggelige baggård. Kælderen har nærmest opnået kult status, og stemningen kan ikke beskrives, men skal opleves! Musikstilen er rock ’n roll og sing along, samt de bedste dansehits fra 60`.70´.80`.90`og stedet er Skagens bedst besøgte i alderen fra 25 år og op.

De 2 øverste etager byder på natklub med inspiration fra klubber i større byer. Musikken svinger bredt med vægt på de nyeste dansehits. Vores garderobe er placeret i stueetagen og alderskravet til de 2 øverste etager er 18 år.

Om sommeren finder du os på Sønderstrand hver dag vejret tillader det. Vi arrangerer Cult beach volley turnering med fine præmier og kolde læskedrikke til deltagerne. Du finder os lige op ad strandpromenaden.