©  Foto:

Butik Den Gamle Sparekasse

I Brovst finder du Butik Den Gamle Sparekasse - brugskunst. Ideen med stedet er, at være et "skabende værksted", hvor man kan komme ind og se tingene blive til.

Brugskunst og skabende værksted

Butik Den Gamle Sparekasse er del af Krobakkens Dagsbeskæftigelse. Butikken er en arbejdsplads, hvor der er tilknyttet voksne menneske, som på den ene eller anden måde får støtte til, at indgå i en indholdsrig beskæftigelse. Det er butikken med til at skabe rammerne for.

Butik Den Gamle Sparekasse er en specialbutik, hvor det unikke er, at medarbejderne selv laver flere af de varer der sælges. Kreationerne er fx pyntepuder, kulørte grydelapper, hjemmestrikkede bamser, sættekasser, uldfutter, sjove smykker, urtepotteskjulere, glasvaser, farverige småmøbler og unikdekorerede fuglehuse.

Har du specielle ønsker til en fremstilling, vil de prøve at imødekomme dette. Kun fantasien og kundskaben sætter grænser... I butikken vil der også være effekter købt ind ude fra. Butikken har altid unikke gaveideer til både børn og voksne. Priserne er for enhver pengepung og alting vil blive pænt pakket ind.

Hos Butik Den Gamle Sparekasse er unika en selvfølge ...

Butikken holder lukket på alle søn- og helligdage samt uge 29+30.