©  Foto:

Bygholm Sø Camping

I skønne rammer ned til bredden af Bygholm Sø, ligger denne lille idylliske campingplads. Nyd friheden ved sø og skov med gode muligheder for aktiviteter i det fri og nær byens liv.

Billedskøn camping

Områdets mindste, men måske bedst beliggende campingplads ligger helt ned til bredden af det populære naturområde ved Bygholm Sø. Pladsen, der har 28 pladser, skråner ned mod vandet, så alle campister er sikret god udsigt over søen og Åbjergskoven på den anden side. Pladsen er ikke stor, men har de mest nødvendige faciliteter. Der er blandt andet kiosk og reception, bad og toilet, bålplads og legeplads.

 

Overnatning for enhver smag

På pladsen kan du naturligvis booke plads til egen medbragt campingvogn, men hvis du ikke er så heldig at råde over eget mobilt hjem, er der mulighed for at booke en af pladsens hyggelige hytter. Træhytterne har plads til fire personer, og har kogeplade, køkkengrej, service og en fin terrasse med træmøbler.

Alternativt kan du vælge at overnatte i et af pladsens tre shelters, som hver har plads til fem personer. Der er bålplads, bord/bænkesæt og adgang til pladsens øvrige faciliteter.

En del af pladsen er indrettet som teltplads. Så tag teltet med og nyd en nat under den blå himmel ved vandkanten.

 

Book dit ophold

På denne side kan du booke din campingferie ved Bygholm Sø, samt læse mere om de enkelte overnatningsformer. Eller klik på dette link for at få overblik over priser.

 

En skøn base for outdoor-aktiviteter

Bygholm Sø er et populært udflugtsmål for borgere og turister. Den 8 kilometer lange rute rundt om søen er populær for vandrere og løbere, og der er også mtb-spor og ridestier i skoven.

Du kan også smide snøren i vandet og fiske i søen. Ved campingpladsen kan du købe fiskekort. Du kan læse om regler for fiskeri i Bygholm Sø på denne side.