©  Foto:

Café Mauritz

 

Skal din burger bare være ekstra lækker? Så besøg Café Mauritz - Fyns største burgercafe! Du finder Café Mauritz på Gerritsgade 56 i Svendborg.

Café Mauritz er bedst kendt for utal af lækre burgere med tilbehør, og enkelte lette café retter. Det er vigtigt for Café Mauritz at servere kvalitetsmad lavet af lækre råvarer og hjemmelavede dressinger efter vores egne opskrifter!  Hos Café Mauritz kan man tage maden med hjem eller nyde den i de behagelige omgivelser – her er der nemlig plads til alle! Uanset om man vil drikke kaffe med damen/manden, få drinks med veninderne, øl med vennerne, spille spil med børnene eller holde forretningsmøder, så står Café Mauritz altid til rådighed. Hos Café Mauritz kan alle føle sig velkomne, og vores altid smilende og servicemindede personale står klar til at give jer en aften i hyggens tegn med masser af god mad. 

Café Mauritz har fokus på bæredygtighed og kvalitet og derfor handler vi så vidt muligt med leverandører, der har fokus på Fair Trade, økologi og dyre velfærd.

Sæt dig til rette ved de fine cafeborde og nyd en dejlig burger under de sjove bowlerhattes skær. Bestil dit bord her og tag børnene med.