©  Foto:

Café Unika

Er du til vaskeægte instagram-magi, så vil du elske at besøge den hyggelige café UNIKA, som ligger placeret i et lille, hyggeligt lokale på Albanigade i Odense og med den yndigste lille gårdhave til.

Caféen er ejet af søstrene Nathalie, Mathilde og Cecilie Fjord, der lige siden de var små har drømt om at åbne deres egen café. Det var derfor en stor drøm, der gik i opfyldelse i april 2019, da de slog dørene op til deres første sted i Odense, Café UNIKA. Senere hen har de åbnet endnu en café, nemlig Bar UNIKA som ligger i et smukt, gammelt lokale i Brandts Passage som en del af det populære Latinerkvarter.  

Søstrene har hentet inspiration til deres caféer fra rejser til London, Mexico og Australien, hvor de også har boet sammen på skift, og de unikke rammer har gjort begge caféer til en stor lokal succes.  

Menuen har både klassiske brunch- og frokostretter på kortet, men det er særligt de meget instagramvenlige avocadomadder og latteart kaffer, der for alvor har sat caféen på det odenseanske madkort. Caféen er indrettet med forskellige typer af fletmøbler fra det populære Tine K Home. Alt mad serveres på unikke tallerkner og i kopper som er samlet ind fra forskellige genbrugsbutikker. Deraf kommer caféernes navne også, UNIKA.