©  Foto:

CAMP DJURSLAND - Auning Camping

Du finder Auning Camping ude i skoven, midt i byen, i centrum for alle seværdighederne på Djursland og lige op til den aktive handelsby Auning. På campingpladsen er der ro og rig mulighed for afslapning. Og så blev CAMP DJURSLAND - Auning Camping udpeget som Travellers' Choice 2022 i TripAdvisor.

CAMP DJURSLAND - Auning Camping er omgivet af træer og høj beplantning, der giver læ og mange hyggelige kroge. Samtidig er der masser af solfyldte pladser, og tæt ved ligger et af de smukkeste og mest særprægede naturområder på egnen - og anerkendte MTB rute i Porsbakkerne.

CAMP DJURSLAND - Auning Camping er Green Stay certificeret, hvilket betyder, at campingpladsen har gjort en ekstra indsats for at blive mere bæredygtige.

Alverdens hyggelige aktiviteter

Hos Auning Camping er der gratis adgang til WiFi, en lille shop, en hyggelig bar med poolbord, udendørs bordtennis, samt store legepladsarealer med hoppepuder, og kun 800 meter fra pladsen ligger Auning Svømmecenter. Og til den nærmeste strand er der kun 12-15 min. 

Hytteudlejning

Du kan booke forskellige slags hytter hos Auning Camping. Alle hytterne er charmerende, hyggelige og veludstyrede med alt det, du har brug for til en god campingtur. Du kan også leje telt- eller campingvogne.

Se mere om mulighederne og book her.

Autocamper

Se mere om faciliteter til autocampere her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#auningcamping #visitdjursland #visitaarhusregion