©  Foto:

CamperParken Haderslev & Park2Night

Autocamperplads tæt på Haderslev og Vesterskoven, med tilhørende golfpark hvor du kan prøve kræfter med 4 forskellige typer af golf. 

Autocamperplads og aktivitetsplads med 4 golftyper

CamperParken er bynært placeret og ligger bekvemt ved Hovedvej 170 - lige ved Haderslev Vesterskov. Derudover råder Camperparken over Park2night som ligger ikke langt derfra (Højgårdvej 49, 6100 Haderslev) og er den nyeste af de 2 pladser. I alt er der over mere end 4000 m2 hvor der er plads til både campingvogne, autocampere og telte.  

Når du ankommer har du frit valg på en af de store pladser. Alle pladser har kørefast underlag og der er flere muligheder for at koble strøm til vognen. Der er CE stik på stald- og garagebygningen. 

Du finder toilet, bad, vaskemaskine, tørretumbler og vand i kælderen. Tømning af grå vand og kemisk toilet foregår ved separat brønd ved garage, hvor der er skiltet. 

Du er velkommen til at tage hund med, men de skal føres i snor, for de andre gæsters skyld.

Betaling skal ske umiddelbart efter ankomst, enten i postkasse eller på Mobil Pay nr. +45 40 17 07 02.

Priser ved overnatningDKKEUR
Autocamper/campingvogn/telt/teltvognDKK 150,-EUR 20,-
VaskemaskineDKK 30,-EUR 4,-
TørretumblerDKK 30,-EUR 4,-

Toilet, vand, tømning af grå vand og kemisk toilet: Gratis

Aktiviteter på pladsen

Ved Park2night pladsen finder du en stor bane med både japansk parkgolf (27 huller), minigolf (27 huller), discgolf (18 huller) og fodboldgolf (27 huller). Konceptet er Pay&Play, der er selvbetjening og det er meget enkelt, du bliver guidet igennem alle trin og får en udførlig beskrivelse af baner og regler, så du ikke er i tvivl + der vil være et telefon nummer til din hjælp. Du må spille alle de spil du har lyst til og pladsen er åben fra kl.9.00 til 21.00 Betalingen med Mobilepay 161626 og kontanter.

PRIS for entré i Haderslev ParkGolf3-10 ÅR11+ ÅR / Voksen
ParkGolf & Minigolf & DiscGolf,   pr. person.DKK 60,-DKK 110,-