©  Foto:

Cocks & Cows Gammel Strand

Moderskibet for Cocks & Cows' prisvindende burgere ligger ved Gammel Strand 34 i centrum af Copenhagen.

Hvis du ELSKER burgere - så er Cocks & Cows et sted for dig! Med alt fra den traditionelle Cheese'n'Smoke til den overdådige Governato har Cocks & Cows an burger for alle. De byder også på lækre burgeralternativer til vegetarer og veganere, ligesom menuen også byder på salater og steaks. Cocks & Cows serverer kun kød fra fritgående køer og høns, og størstedelen af grøntsagerne er økologiske.  

Når du træder ind i restauranten ved Gl. Strand, får du følelsen af at træde ind i en ægte amerikansk diner tilføjet et skandinavisk twist. Du kan slappe af i restaurantens overdækkede og opvarmede gård, som er åben hele året rundt. Har du brug for et lokale til et privat arrangement? Bare rolig! The Barn er et perfekt sted til sociale sammenkomster.

Udover Cocks & Cows' berømte burgere er der også masser af side orders og appetizers, der vil få dit mundvand til at sejle over – sæt tænderne i alt fra BBQ wings, pomfritter og løgringe til chili cheese balls og sørg for at prøve en af deres håndbryggede cocktails sammen med maden.

Cocks&Cows har flere lokationer i København. Se den fulde oversigt over deres lokationer her.