Grøn oplevelse
©  Foto:

Comwell Odense H.C. Andersen Hotel

HOTEL I HJERTET AF ODENSE – Midt i H. C. Andersens hjemby, tæt på seværdigheder og ud mod det hyggelige, brostensbelagte Sortebrødre Plads, ligger Comwell H.C. Andersen Odense.

Hotellet råder over 157 værelser, 25 møde- og konferencelokaler samt Restaurant Hans Christian, hvor du kan blive forkælet med kvalitetsmad produceret ud fra en bæredygtig tankegang. Comwell H.C. Andersen Odense byder på flere forskellige værelsestyper, og du får naturligvis en stor morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter med i prisen. Hotellets køkkenchef har fokus på velsmagende mad, der er tilberedt med en særlig passion for økologi. Der prioriteres lokale, danske råvarer i sæson, da vi hos Comwell tror på, at det giver den bedste smagsoplevelse og kvalitet.

Med en central placering i det hyggelige og rolige H.C. Andersen-kvarter, er det nemt at komme til og fra hotellet med kun få minutters gang fra Odense Station, 15 minutters kørsel fra den fynske motorvej E20 og med Odense Letbane lige uden for døren. 

Gå på opdagelse i den historiske bydel med små butikker og caféer, besøg H.C. Andersens Hus og nyd den afslappede atmosfære på torvepladsen.

Når du overnatter på Comwell H.C. Andersen Odense, vil du opleve komfort og service af høj standard.

Comwell H.C. Andersen Odense blev opført i 1979 som et nyt og moderne turisthotel midt det historiske kvarter. I forlængelse af hotellet byggede man samtidig Odense Koncerthus. Hotellet ligger få meter fra den verdensberømte digters fødehjem.

Hotellet er desuden nabo til kultur- og konferencecenter ODEON samt Odense Koncerthus. Begge lokationer byder på perfekte muligheder for at afholde konference, kurser og møder.
Læs mere på hjemmesiden