©  Foto:

Cykelrute, Føvling Brørup

30 km cykelrute, som fører jer rundt i historien og kulturhistorien i landskabet lige nord for Kongeåen og syd for Brørup.

Ruten består af to "runder", der kan køres samlet eller hver for sig. Turen startes ved Føvling Kirke, hvor der også kan parkeres, eller på et vilkårligt sted undervejs. Dele af ruten er kuperet og der er belønning i form af storslået udsigt (og en lille pause), når I når toppen af bakkerne. 

Undervejs er der indkøbsmuligheder i Askov og Brørup, og der kan laves afstikker til Foldingbro, hvor der er kiosk ved campingpladsen.

I kommer forbi:
- Føvling Kirke
- gravhøjen Senhøj med fantastisk udsigt fra 70 m over havet
- Ladelund Efterskole
- Maltbæk Mose og Malt Kirke
- Herregården Sønderskov med Malt runestenen og Sønderskov Mølle og Restaurant Herregårdskælderen i underetagen
- Folding Kirke og Åtte Bjerge

I pdf-filen kan du læse mere om ruten og seværdighederne. Ruten er ikke afmærket i terrænet.

Digitale guider
Henter du Visit Vejen app’en til din smartphone, så kan du under menupunktet Oplevelser vælge Digitale guider. og under Cykelruter - digitale guider finder du Cykelrute Føvling-Brørup. Guiden viser ruten på et digitalt kort, og bruger din telefons gps-funktion undervejs, og interessepunkter undervejs er beskrevet i tekst og billeder. Du kan således med din smartphone i hånden både finde vej og læse om interessepunkterne undervejs på din tur. VisitVejen app''en er gratis og kan hentes i Appstore og GooglePlay. Du skal acceptere brug af lokationsdata, for så vil du kunne bruge smartphonens gps-funktion undervejs på din tur.