©  Foto:

Cykelrute, Øster Lindet

15 km cykelrute mellem Jels og Øster Lindet, der fører jer gennem Stursbøl Plantage langs med Hærvejens cykelrute og med historiske se-steder undervejs.

Ruten kan enten startes midt i Øster Lindet ved kirken, hvor der kan parkeres, eller fra Jels, hvor der køres mod syd ad Klovtoftevej og hvor man så møder ruten ved starten af Stursbøl Plantage. Ruten er let kuperet og der er flere pausemuligheder undervejs. 

Ruten kan ses på vedhæftede pdf-fil og er ikke afmærket i landskabet. Trykt folder med ruten kan fås hos de fleste turiststeder i Jels.

I kommer forbi:
- Øster Lindet Kirke og Landsbyhus
- Stursbøl Plantage og Troldeskoven
- Jættestuer
- Stursbøl Kro
- Vadested og bro ved Mojbøl
- Afstikker til Gram Å

I pdf-filen kan du læse mere om ruten og seværdighederne undervejs.

Digitale guider
Henter du Visit Vejen app’en til din smartphone, så kan du under menupunktet Oplevelser vælge Digitale guider og under Cykelruter - digitale guider finder du Cykelrute Øster Lindet. Guiden viser ruten på et digitalt kort map, og bruger din telefons gps-funktion undervejs, og interessepunkter undervejs er beskrevet i tekst og billeder. Du kan således med din smartphone i hånden både finde vej og læse om interessepunkterne undervejs på din tur. VisitVejen app''en er gratis og kan hentes i Appstore og GooglePlay. Du skal acceptere brug af lokationsdata, for så vil du kunne bruge smartphonens gps-funktion undervejs på din tur.