©  Foto:

Cykeludlejning Active Rental

Active Rental i Silkeborg udlejer mountainbikes, hverdagscykler og børnecykler. Kør på de profesionelle spor i skoven, nyd en tur ved søerne i midtbyen eller i naturen omkring byen. Active Rental udlejer også tilbehør som barnestole, hjelme og drikkedunke. 

Active Rental er specialiseret i udlejning af cykler. De har MTB, børnecykler, og hverdagscykler til alle niveauer og størrelser. Cyklerne er altid ny-serviceret og klargjorte så de sikrer dig en fantastisk cykeloplevelse i og omkring Silkeborg. På hjemmesiden kan du finde forslag til cykelture eller bestille en guidet tur med en af Active Rentals samarbejdspartnere. 

Oplev naturen ved Silkeborg

Du finder Active Rental i Silkeborg, Danmarks Outdoor Hovedstad, hvor du kan leje en mountainbike eller hverdagscykel til en tur i den skønne natur, i midtbyen omkring søerne, eller på de mange professionelle spor i skovene omkring byen. De tilbyder cykler til hele familien inkl. barnestole, hjelme og drikkedunke. Book en cykel på deres hjemmeside eller ring til dem, hvis du har særlige ønsker og behov.

Se, hvad andre deler på Instagram

#activerental #visitsilkeborg #visitaarhusregion