©  Foto:

Cykeludlejning, Hovborg

Oplev den smukke og særegne natur omkring Hovborg på en cykeltur for hele familien. Her er ingen bakker, masser af læ, ikke så meget trafik og spændende ting at se undervejs. Kør en tur til lystanlægget ved Baldersbæk, følg en af de to beskrevne cykelruter eller lav helt jeres egen tur rundt i området. Hold pauser undervejs, når udsigten lige byder det, når bænken står klar eller når benene er blevet trætte.

Sådan virker det: 
I kan leje cyklerne på følgende vis: I henvender jer i receptionen ved Holme Å Camping, og betaler et depositum på 100 kr. I får udleveret en nøgle, som giver jer adgang til cykelopbevaringen. I kan selv låse jer ind og finde cykler og cykelhjelme. Efter turen stiller I cyklerne på plads, og får refunderet jeres depositum (fratrukket lejen af cyklerne). I behøver ikke at booke i forvejen. 

I VisitVejen appen kan I finde en stribe cykelruter, som er digitalt afmærkede. I finder ved ved at appen, fordi telefonens gps viser, hvor I er på turen. Appen viser ruten på et kort, hvor der kan zoomes og viser også forskellige seværdigheder undervejs. Du finder VisitVejen appen der, hvor du plejer at købe apps, og ruterne finder du under Oplevelser, Digitale Guider, Cykelruter - digitale guider. 

Vi råder over 24 cykler af lidt ældre model til børn og voksne, 1 cykeltrailer, 1 efterløber og 1 Christiniacykel. OG cykelhjelme. 

På containeren er der et også stort kort med to  lokale cykelruter så I kan danne jer et overblik.