VisitDenmark

Cykeludlejning - Roskilde Cykelcenter

Cykeludlejning hos Roskilde Cykelcenter er placeret midt i Roskilde by og har alt det du skal bruge af cykel udstyr til din cykeltur rundt i Roskilde.

Roskilde Cykelcenter 

Roskilde cykelcenter er placeret midt i Roskilde by i et hyggeligt gårdmiljø, hvor der er flere lokaler med udstilling af cykler og udstyr. Roskilde Cykelcenter er en familiedrevet forretning, hvor der er stor vægt på professionel vejledning og cykel service. Roskilde Cykelcenter tilbyder udlejning af cykler, hvor du kan leje en cykel eller flere cykler til voksne med 7 gear og fodbremse komplet med lys for og bag.

Cykeludlejning i Roskilde:

Cykelcenteret har 10 helt nye cykler med 7 gear og kan naturligvis også tilbyde både cykelhjelme og barnestol til barn på max 4 år/ 22 kg. Vi taler både engelsk og tysk og forstår selvfølgelig svensk og norsk.
 
Om Roskilde Cykelcenter:

Roskilde Cykelcenter fører alle slags cykler lige fra løbecykler til de helt små og hverdagscyklen til brug i byen eller til pendling, elcykler i alle udgaver samt gode og mellemdyre racere og mountainbikes til motionsbrug.
Roskilde Cykelcenter har eget værksted og står selv for al styring og udførsel af reparationer, som laves fra dag til dag.
Har man brug for en lånecykel når ens egen er på værksted klare vi også dette.