©  Foto:

Dalsgaard Bed & Breakfast - ferielejlighed tæt på E45 og Hærvejen

Overnat i den hyggelige og charmerende stråtækte ejendom fra 1860, som er totalt restaureret og beliggende med parklignende have med kort afstand til Vojens.

 

Idyllisk overnatning i særskilt ferielejlighed

I Skrydstrup tæt ved Vojens ligger Dalsgaard Bed & Breakfast. Her kan du overnatte i idylliske omgivelser på den stråtækte gård i særskilt ferielejlighed. Der er gratis parkeringsplads, trådløst wifi og plads til 1-4 personer på de 60m2. 

Lejligheden består af : entre, eget badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med boxmadrasser og skabe, opholdsstue med bl.a. 40” tv, spiseplads med spisebord og stole i åben forbindelse med fuldt udstyret køkken med bl.a. køleskab , lille fryser, komfur, ovn, opvaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine, elkedel osv. Der er desuden indrettet en lille arbejdsplads hvor man kan sidde med PC og printer.

Der er mulighed for 2 ekstra opredninger og der forefindes barneseng. Der er også en lille terrasse med bord og stole, og der er desuden mulighed for cykelturister (2 km fra Hærvejen) at få cykler opbevaret under tag.

Pga. brandfare/stråtag er rygning forbudt og husdyr frabedes. 

der er ikke mulighed for tilkøb af morgenmad, men indenfor 2 km er der flere steder hvor man kan få frisklavet kaffe og brød. Du er også meget velkommen til at bruge køkkenet.  

Priser:   

Pris v/ 1 person    399,-  kr. pr. nat / 55,- Euro                                                                                                

Pris v/ 2 personer 499.-  kr. pr. nat / 70.- Euro                                                                   

Pris v/ 3 personer 599,-  kr. pr. nat / 85,- Euro                                                                          

Pris v/4  personer 699,-  kr. pr. nat / 95,- Euro

Ankomst fra 16.00  Afrejse 12.00

Betaling: mobilepay eller kontant