©  Foto:

DanCenter Vorupør & Limfjorden

DanCenter er én af Danmarks største sommerhusudlejere med mere end 60 års erfaring.

Uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, luksussommerhus eller et sommerhus med havudsigt, kan du hos DanCenter finde noget for enhver smag, og til ethvert budget.

Ferie i Thy efter dine ønsker

DanCenters sommerhuse ligger i nogle af Danmarks bedste sommerhusområder, og kan tilpasses stort set alles behov. Hvad enten du drømmer om en afslappende parferie i luksus med spa, pool og sauna, eller en aktiv ferie med hele familien samlet i et sommerhus, der byder på f.eks. bordfodbold, billard eller bordtennis, så er der et hus til dig.

DanCenters sommerhuse har plads til 2 og helt op til 42 personer, og i flere af sommerhusene er hunden også velkommen. Desuden finder du også et stort udvalg af klassiske sommerhuse omgivet af smuk natur. DanCenters sommerhuse udlejes på ugebasis, og udenfor højsæsonen er det desuden også muligt at leje sommerhuse for blot en enkelt weekend.

Naturskønne sommerhusområder i Thy

Lokalområdet i Thy er et skønt feriemål, hvor I får naturoplevelser af høj klasse. DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse ved Limfjorden og Vestkysten, hvor I kommer helt tæt på den smukke natur. Her findes bl. a. Danmarks første nationalpark, Nationalpark Thy, som kan opleves både på hesteryg, på cykel eller til fods. Ved Limfjorden findes både bakkelandskaber, plantager og udsigtspunkter over fjorden. 

Strandene langs Vestkysten og det fascinerende Vesterhav er også et besøg værd. Hvad end I vælger et sommerhus ved bl.a. Cold Hawaii - Klitmøller, Vorupør eller Agger, er I garanteret naturoplevelser for alle pengene i Thy.

Dit DanCenter lokalkontor i Thy

Bestiller du sommerhusferien med DanCenter, har du altid et lokalkontor lige i nærheden. Lejer du et sommerhus i Thy, vil personalet hos DanCenter Vorupør stå klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker gode tips og informationer om området. De er behjælpelige både inden og under dit ophold. Det er også DanCenter Vorupør, der udleverer nøglen til dit sommerhus i Thy.

Rabat på attraktioner og seværdigheder

Når du lejer et sommerhus med DanCenter, får du adgang til vores mobile rabathæfte, hvor du kan se alle rabatterne på mange af Danmarks mest populære attraktioner. Du kan spare helt op til 25% på entrébilletten for 2 voksne og op til 3 børn på en lang række attraktioner, og seværdigheder rundt om i hele Danmark. Ca. 1,5 times kørsel fra Vorupør finder du Fårup Sommerland. Her får du 10% rabat på entrébilletten, så kan du og familien nyde en hel dags sjov i den store forlystelsespark.