©  Foto:

Danhostel Esbjerg

Overnat på Danhostel Esbjerg i smukke omgivelser, tæt på attraktioner og seværdigheder.

Danhostel Esbjerg har til huse i en prægtig historisk bygning fra 1916. En bygning, der løbende er sat i stand - senest er en helt ny værelsesfløj med flotte og rummelige værelser med eget bad åbnet. Vi har også værelser med fælles bad på etagen, samt mange hyggelige fællesrum som pejsestue, tv-stue, gæstekøkken og bordtenniskælder. Det er muligt at komme rundt i hele huset i kørestol. Udenfor kan I nyde det i vores have eller tage et spil petanque. Her er gode parkeringsforhold samt et aflåst cykelskur.

Danhostel Esbjerg Vandrerhjem ligger unikt placeret i et naturskønt område midt blandt byens mange sportsfaciliteter. Således er der blot 100m til Svømmestadion Danmark. Desuden er der gåafstand til byens centrum, shopping, skov og strand. Populære seværdigheder er skulpturen "Mennesket ved Havet", Fiskeri- og Søfartsmuseet og Esbjerg Musikhus.

Her på Danhostel Esbjerg tager vi både mod enkeltvandrere, familier og grupper og arrangerer kursusdage. Her tilbydes faste pakker - f.eks. lejrskoler, sportsgrupper, golfophold og dagskurser. Ring gerne og få en snak om mulighederne.

Danhostel Esbjerg er blevet tildelt Den Grønne Nøgle, branchens symbol på hensyntagen til miljøet. Vi har således kombineret historisk atmosfære, moderne comfort, miljøbevidsthed og familiær stemning.

 

Kom selv og oplev stemningen

Bestil med Danhostel Familiekort og få rabat. 

 

Vigtige links:

Svømmestadion Danmark Fiskeri og Søfartsmuseet Musikhuset i Esbjerg Multihus Tobaksfabrikken Esbjerg Turistkontor Information om Esbjerg Information om Studiebyen Esbjerg