©  Foto:

Danhostel Rødding

Vil du gerne overnatte billigt nogle dage (eller uger) i Sydjylland i din ferie eller på dit ophold, og vil du samtidig have masser af spændende muligheder, så prøv Danhostel Rødding, der ligger sammen med RøddingCentret. 

Start ferien eller weekenden med at tage en tur i biografen, badelandet eller en omgang bowling  - alt er under samme tag. Aftensmaden kan nydes i vores Café Goma og de tilhørende hyggelige lokaler. 

Når du overnatter hos os, er svømmehallen og fitnesslokalet gratis  (i den offentlige åbningstid), samt hallen (hvis den er ledig). Der forefindes et legerum med flere spil, som også kan benyttes ganske frit. Varme og el samt slutrengøring er inkl. i prisen, dog skal du selv rydde op og tage sengelinned af.

I Rødding Centret og på Danhostel Rødding er alt samlet under ét tag.

Hærvejens cykelrute
Kommer du rejsende på Hærvejen, så er der ca. 7 km til Hærvejens cykelrute - regnet fra Skrave Kirke, og der er cykelsti fra Langetved. På Danhostel Rødding finder du billige overnatningsmuligheder af forskellige typer - under tag - og mulighed for forplejning i form af aftensmad, morgenmad og madpakkemulighed. 

Afstand til Hærvejens cykelrute: 7 km