©  Foto:

Danland, Feriecenter Klinten

Danland Faaborg, feriecenter Klinten, ligger for foden af de fynske alper med en uforstyrret udsigt ud over Det Sydfynske Øhav. Der er blot 10 minutters gang til Faaborg Centrum, med de charmerende, gamle huse, smalle stræder, butikker og små caféer.

Danland er beliggende lige ned til dejlig, børnevenlig sandstrand. Her kan du forkæle familien med sydfynsk idyl. I bor i velindrettede ferielejligheder, der alle ligger omkring den udendørs swimmingpool.

Feriecentret har aktiviteter for hele familien med bl.a. legeplads med trampolin, minigolf, indendørs klatrevæg for de mindre børn – samt 28 grader varm indendørs swimmingpool samt børnebassin og sauna i de respektive omklædningsrum. I skolernes sommerferie bliver der også holdt aktiviteter for børn i alle aldre, f.eks. krabbefiskeri, boldspil i parken og kreative værksteder.

I forbindelse med Danland Faaborg ligger ”Restaurant Klinten”, hvor hele familien kan hygge sig med gastronomi i vandkanten med en fantastisk panoramaudsigt over det Sydfynske Øhav.