©  Foto:

DCU-Camping Rågeleje Strand

DCU-Camping Rågeleje Strand er beliggende få hundrede meter fra stranden, hvor der er livredderpost om sommeren.

Rolig og børnevenlig familieplads for hygge- og naturelskere, beliggende ved skov, strand og de fredede Heatherhill bakker.

Pladsen ligger få minutters gang fra Kattegat, som også indbyder til kystfiskeri med gode fangstmuligheder. Centralt beliggende for udflugter i det nordsjællandske og gode forbindelser til København. For naturelskere er der rige muligheder for trave- og cykelture.

Fælles aktiviteter for store og små

Der er hygge på pladsen for både store og små. På den store terrasse kan du hele sæsonen være med til fælles aktiviteter. Der er en grill til fri afbenyttelse samt patanquebane. Til børnene er der legeplads, svævebane, boldbane og hoppepuder samt udendørs bordtennis. For de firbenede er der en indhegnet hunde legeplads på pladsen. Campingpladsen byder også på en lækker ny kiosk hvor der om sommeren kan købes bla. slush-ice og gammeldags isvafler.

Oplev Tisvilde eller tag på tur i Tisvilde hegn

Nabobyen Tisvildeleje ligger ikke langt fra campingpladsen. Det er en rigtig skøn badeby med gang i den hele sommeren lang. Stranden er lang og med skønt sand og Tisvilde Hegn med de krogede træer og hemmelige steder er også smuk hele året til en vandretur.

Badebyer og slotte

Langs nordkysten ligger de nordsjællandske badebyer Hundested, Liseleje og Gilleleje som perler på en snor. I kan også tage på besøg i en de større byer som Hillerød og Fredensborg, og se de smukke slotte.