©  Foto:

DCU-Camping Rønne Strand – Galløkken

Bo med fødderne i vandkanten kun få minutter fra Rønne. Her byder Galløkken på sydlandsk feriestemning, skøn sandstrand og perfekt udgangspunkt for udflugter rundt på Bornholm.

Sydlandsk stemning

Der hersker en helt særlig, nærmest sydlandsk stemning på den skønne plads lige uden for Rønne. I bor i fredelige omgivelser lige ned til den fineste sandstrand og stadig kun få minutter på cykel eller i bil fra Store Torv i Rønne.

Sydbornholms strande

På kysten fra Rønne til Dueodde og videre op til Gudhjem finder du den ene skønne sandstrand efter den anden. Så husk badetøjet, når i tager på udflugt til de hyggelige byer, gårdbutikker og glaspusterier.

Klipperne på Nordbornholm

Et besøg på Hammershus Slotsruin med det nye flotte besøgscenter er altid imponerende. Det er oplagt at kombinere med en vandretur ved Hammerknuden og Opalsøen afsluttende med lidt bystemning i Allinge-Sandvig.

Midten af Bornholm

Gå på opdagelse i den unikke bornholmske natur og tag på bisonsafari i Almindingen, besøg rundkirkerne og Middelaldercentret mv., men husk at holde ind og nyde de mange lokale specialiteter.

Også perfekt til dig, der ikke har bil

Har du ikke bil, er pladsen også et rigtig godt valg. Der er ikke langt fra hverken færgen eller lufthavnen, og busserne rundt på øen går lige inde fra Rønne, hvor du også kan leje cykler.

Pladsen er det perfekte udgangspunkt for jeres ferie på solskinsøen, både hvis I foretrækker en dase-badeferie, og hvis I er til en aktivferie i naturen.