©  Foto:

De bedste SUP spots i Aarhusregionen

Forestil dig, at du står på et Stand Up Paddle board (SUP) og lader dig glide stille gennem det azurblå vand, mens du udforsker Aarhusregionens mange skjulte perler.

SUP-Eventyr langs Kysten og på søerne

Med et væld af SUP spots langs Djurslands kystlinje samt ved søerne omkring Silkeborg, Viborg og Aarhus er mulighederne for en uforglemmelig dag på vandet uendelige.

Fra de hvide sandstrande og skjulte bugter langs Djurslands kyst til de spejlblanke søer og skovomkransede vandløb inde i landet, byder Aarhusregionen og hele Østjylland på et væld af naturskønne oplevelser. Tag et kig på kortet med de mange spots, og lad dig inspirere til din næste SUP-tur. Måske ønsker du at udforske de rolige strækninger af Gudenåen eller finde skjulte kroge langs Randers Fjord.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren paddler, er der noget for enhver smag og færdighedsniveau. Så sæt kursen mod Østjylland og lad dig inspirere til dit næste eventyr på vandet med stand up paddle som din trofaste ledsager.

Husk altid at være påpasselig og forsigtig, når du tager ud på paddleboard. Sørg for en god våddragt. husk svømmevest, medbring din telefon i vandtæt etui og tag aldrig alene ud på vandet.

Find vores bedste anbefalinger nedenfor under Måske også interessant for dig.

Se, hvad andre deler på Instagram

#supdjursland #supsilkeborg #supviborg
#supranders #supaarhus