©  Foto:

Den blå Lagune - Ejerslev Havn

Velkommen til den blå lagune ved Ejerslev Havn - et populært naturområde på Mors' nordvestlige kyst.

Den blå Lagune er kendt for sit klare vand og smukke omgivelser, og den tiltrækker både lokale og besøgende, der søger en rolig og naturskøn oplevelse.

Du kan nemt udforske området ved at følge stien, der går rundt om lagunen, hvor man selv kan gå rundt ved molerskrænterne og lede efter fossiler. Og på østsiden af havnen finder man en af Danmarks mest spændende råstofgrave. Her kan man støde på moræneler og sand, men det er primært molerets forskellige lag, som kan ses overalt.

Hvis du er interesseret i aktiviteter på vandet, kan du også stå på SUP (Stand Up Paddleboard) og padle rundt på lagunen i det rolige vand.

Lagunen ligger ved Ejerslev Havn, som er hjemsted for en række lokale fiskere, der herfra sejler ud efter bl.a. sild, ål og hummere. Ejerslev Havn er fra 1911. 

Vandre-, sejl- og cykelturister lægger ruten omkring denne havn år efter år for at opleve den helt unikke atmosfære. Der er også mulighed for ørredfiskeri fra molen og paraglidning fra skrænten. Tag kikkerten med og se sælerne ligge på banken ved Ejerslev Røn.

Husk at respektere naturen og områdets regler, så alle kan nyde den blå lagune på Ejerslev Havn.