©  Foto:

Den Gamle Biograf i Mariager

Den Gamle Biograf er et intimt spillested og kulturcenter, hvor der kan opleves alt fra film til comedy og koncerteroplevelser.

Den Gamle Biograf er stedet hvor det musikalske og det kulturelle mødes. Flere af byens arrangementer, store som små, afholdes her - og der er altid noget for alle i Mariagers lille "kulturcenter". 

Som navnet antyder var Den Gamle Biograf i sin tid en meget brugt biografsal der, da den blev bygget i 1947, rådede over 216 pladser i salen. Biografen fungerede som byens Kino frem til 1981.

Derefter var biografens skæbne lidt uklar, men efter flere års arbejde for at få stedet renoveret og sat i stand, stod Den Gamle Biograf klar på ny i 1987, til at blive det kulturhus som vi kender i dag. 

Året rundt er der koncerter med både kendte, såvel som mindre kendte artister, som alle, uanset genre, fylder rummet op med skøn musik. Dertil kommer flere foredrag, teaterstykker, markeder, samt private fester når byens borgere og gæster lejer stedet til deres helt særlige begivenheder, der selvfølgelig skal fejres i dejlige omgivelser. 

 

Musik og film 

Den Gamle Biograf er et lille og intimt koncertsted i Mariager, hvor I er garanteret en stor koncertoplevelse. I årenes løb har flere store navne været på scenen og her kan da nævnes både Michael Falch, Sebastian, Emmelie de Forrest, Hanne Boel, Johnny Logan og mange flere. 

Musikarrangementer i Den Gamle Biograf arrangeres af Rytmus.

Filmarrangementer i Den Gamle Biograf arrangeres af Mariager Filmklub.