©  Foto:

Den Gamle By, det historiske møde

Lad de idylliske rammer danne baggrunden for dit møde, konference eller fest. Den Gamle By er stedet, hvor historiske lokaler og moderne faciliteter mødes. Bindingsværkshuse, skræppende gæs og åen, der stille snor sig igennem købstaden, er som taget ud af H.C. Andersens eventyr.

Bag flere af bindingsværksmurerne gemmer der sig hyggelige møde- og selskabslokaler med moderne konferencefaciliteter. Lad historiens vingesus blive en del af dagen og oplev stemningen i en købstad, som den var på H.C. Andersens tid.

Konferencer

Ved at benytte de atmosfæriske møde-, kursus- og konferencefaciliteter i Den Gamle By kan dine deltagere få en helt unik oplevelse af historien. Så hvad enten du ønsker at føre en temakonference eller blot fremhæve dansk kultur i autentiske omgivelser, vil Den Gamle By være destinationen for netop din konference. Hele vejen igennem vil Den Gamle Bys professionelle personale sørge for, at du og dine deltagere får en uforglemmelig dag.

Selskaber

Den Gamle By har en dygtig medarbejderstab, der hjælper til med at planlægge det eventyrlige bryllup, den festlige barnedåb eller den uforglemmelige fødselsdag - helt efter dit ønske. Spændende oplevelser i autentiske rammer er kodeordene. Køkkenet i Den Gamle By tilbyder desuden alt fra historiske middage til moderne menuer.  

Mødelokaler 

Helsingør Theater

Det traditionsrige Helsingør Theater blev indviet i 1817 i Helsingør og blev opført i Den Gamle By i 1961. I disse smukke lokaler opførte både omrejsende selskaber og lokale amatører teaterstykker og koncerter. Du kan ikke undgå at mærke historiens vingesus, når du opholder dig i denne historiske bygning. Teatret er udstyret med moderne AV-udstyr. 

Hobrohuset

Hobrohuset er et hyggeligt pakhus fra 1814, som er indrettet som møde- og selskabslokale i Den Gamle By. Lokalet er særdeles velegnet til konferencer, møder, receptioner og koncerter. Der er mulighed for diverse moderne AV-udstyr.

Bendtsens Pakhus

Bendtsens Pakhus er et lyst pakhus i to etager fra Aalborg omkring 1650. Pakhuset er meget velegnet til konferencer, møder, receptioner og foredrag. Der er mulighed for diverse moderne AV-udstyr.

Winekes Kælder

Øl- og vinkælder i 1700-tals stil i Møntmestergården. Velegnet til frokostmøder og selskaber.

Møntmestergården

Højborgerligt hus fra København fra 1683. De tre sale, Kaminsalen, Fugleloftsalen og Gobelinsalen, er velegnede til gallamiddage og koncerter.

Jazzbar Bent J.

Jazzbar Den gamle jazzbar er genåbnet i Den Gamle Bys nye bydel med det faste inventar, herunder baren, bordene og bænkene.

Entré Cafeen

Elegant og moderne cafe ved indgangen med plads til 54 personer. Der dækkes op med hvide duge, hvide lys og servietter samt enkle blomster. 

Aarhus Haandværkerforenings Laugssal

Smuk sal med udkårne træpaneler og -loft og håndmalede dekorationer. Der hører et ekstra lokale til, dog af nyere dato. 

Læs meget mere om faciliteterne her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#dengamleby #visitaarhus #visitaarhusregion