©  Foto:

Den Grønne

Hos denne butik centralt i Juelsminde kan du finde et udvalg af produkter, som er produceret med holdning. Mange varer er plastfrie, økologiske og ofte genanvendelige og bionedbrydelige, så du er sikret det gode, grønne og bæredygtige valg, hvor du tager ansvar for vores fælles miljø. I butikken finder du køkkenting, kropspleje, interiør og gaveartikler.

Det grønne og økologiske valg

Tina Ingerslev driver webshoppen Den Grønne, hvor hun sælger boligindretning, køkkenting, rengøringsmidler, kropspleje produkter m.m., som alle har det til fælles, at de er produceret på en sådan måde, at de efterlader mindst muligt aftryk på miljøet.

I tilknytning til webshoppen har hun en fysisk butik lige midt i Juelsminde på byens handelsgade, Odelsgade. Her kan du være sikker på, at varesortimentet er nøje udvalgt. Det er nemlig indehaverens store passion og drøm, at hjælpe os med at træffe klimavenlige valg. I butikken kan du føle, dufte og se varerne inden køb, og få kompetent vejledning og service af Tina, som gerne giver et tip eller to med på vejen til en bæredygtig livsstil.

 

Produkterne på hylderne

Ja, produkterne er grønne og bionedbrydelige, men de er altså også lækre!  Tina har en god sans for kvalitet og æstetik, så du kan være sikker på, at varerne pynter i hjemmet og virker efter hensigten.

Blandt boliginteriør kan du finde bivoks- og soyalys, dekorative fade, hørduge, miljøvenlige servietter, plaider, puder, keramik m.m.

I køkkenafdelingen er der køkken- og bageredskaber i bambus og silikone, genanvendelige kaffefiltre, stofposer og bestik og meget mere.

Der er også et udvalg af miljøvenlige rengøringsmidler og redskaber samt mikrofiberfri klude.

Og så er der ikke mindst et fint udvalg af produkter til kropspleje og hårpleje fra vegansk/økologisk tandpasta til emballage-fri shampoo-barer, badesvampe og cremer.

Men nu skal vi jo ikke afsløre det hele – kom og se for dig selv!

 

Giv en gave med omtanke

Den Grønne har mange produkter, som egner sig glimrende som gaveideer. Tina hjælper gerne med at sammensætte en gavepakke med lækre produkter til ham, til hende, til køkkenet til indretningen eller til hygge og forkælelse. Og så er gavepapiret naturligvis bæredygtigt certificeret.

 

Åbningstider

Den Grønne på Odelsgade holder åbent mandag samt onsdag-lørdag. Du kan se de nøjagtige aktuelle åbningstider på denne side.

 

Besøg webshoppen

Har du ikke mulighed for at komme til Juelsminde? Intet problem! Du kan få varerne leveret lige til døren via webshoppen. Om ikke andet kan du tjekke produkterne ud inden du besøger butikken midt i Juelsminde.

 

Når du alligevel er i Juelsminde

Det er ikke uden grund, at Juelsminde er kåret til Danmarks hyggeligste ferieby og årets havn. Der er nemlig masser af superhyggelig, maritim feriestemning. På denne side kan du finde inspiration til din tur til Juelsminde.