Den Uendelige Bro i Aarhus (c) Aarhus i Billeder

Den Uendelige Bro

Foto: Aarhus i Billeder
Attraktioner
Bygningsværker og bymiljøer
Forestil dig en bro, hvor du kan gå og gå og gå og gå. Uden at nå til ende. I de smukkeste omgivelser. Sådan er badebroen og kunstværket Den Uendelige Bro, som ligger ved Varna Strand/Ballehage Strand i Aarhus.
Adresse

Varna Strand

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:info@vigirbyenpuls.dk

Den Uendelige Bro er nu sat op igen efter vinterpause. På grund af coronavirus er broen ensrettet - men den er stadig uendelig!

Fra midlertidigt til permanent kunstværk

Da ARoS-udstillingen Sculpture by the Sea fandt sted i 2015, kunne besøgende opleve massevis af kunstværker langs Tangkrogen. Et af dem var arkitekt Niels Povlsgaard og Johan Gjødes kunstinstallation Den uendelige Bro. Om de to herrer har skabt en ny genre for broer er uvist, men i hvert fald var den endeløse bro blandt de allermest populære værker under vandreudstillingen. Mange aarhusianere har, dengang Sculpture by the Sea lukkede ned, ønsket broen tilbage. Det ønske var Aarhus Byråd med på, og værket er derfor blevet til en fast del af Varna Strand.

Et besøg værd

Hvad enten du har lyst til at trække i badetøjet og hoppe i vandet eller spadsere rundt og rundt og nyde synet af hav, strand og skov, er den Den Uendelige Bro et fantastisk sted at tilbringe en dag med venner og familie.

Den cirkelformede brokonstruktion af træ løber fra strandkanten og ud i Aarhus Bugten og er et skønt udflugtsmål på din ferie i Aarhus.

Broen er tilgængelig fra maj til oktober

Broen står fra april (uge 17) og frem til oktober (uge 42), hvorefter den pilles ned for så at blive genopført til foråret igen året efter. Hvis du har spørgsmål til de præcise datoer, er du velkommen til at sende en mail til Aarhus Kommunes Idrætscentre på info@vigirbyenpuls.dk

Vil du vies på Den Uendelige Bro?

Aarhus Kommune tilbyder vielser på Den Uendelige Bro, hvor I selv kan vælge, om vielsen skal foregå på stranden ved broen, inde i midten af broen eller på broen ude i vandet. Vil I vide mere om at blive viet på Den Uendelige Bro eller andre steder uden for Rådhuset, kan I besøge Aarhus Kommunes hjemmeside eller kontakte kommunens vielseskontor på tlf. +45 89402222.

#denuendeligebro #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

Varna Strand

8000 Aarhus C

Facilities

Aktivitetsmuligheder for børn

Borde/Bænke

Kiosk

Restaurant/Cafe

Arkitektonisk interessant

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af