Det lille Sommerhotel

Det lille Sommerhotel ligger midt i Ballen 100 m fra havnen og sandstrande. 9 individuelt indrettede værelser med bad og toilet (mulighed for ekstra opredning)

Individuelt serveret morgenmad med hjemmebagt brød er inkluderet i værelsesprisen. Hotellet laver gerne pakkepriser på miniferier og weekendophold med halv- eller helpension. Spisning på stedets ny restaurant SAK, som ligger 30 m fra hotellet. Se også udstillingen af Helle Hesseldals tegneseriebilleder eller lej din cykel her.

Hotel:
Det lille Sommerhotel har 22 sengepladser fordelt over 9 værelser. 7 værelser med bad og toilet, 2 værelser med bad og toilet på gangen lige uden for værelsesdøren.
Der er af princip ikke TV på værelserne. I stedet er der indrettet en fjernsynsstue med minibar, hvor der også er plads til spil og hygge.

Som noget nyt i år er der indrettet en op til 6 personers ferielejlighed umiddelbart i forlængelse af hotellet.
Det lille Sommerhotel er et af Danmarks dejligste badehoteller – kendt fra TV2 udsendelserne af samme navn.

Hotellet er ny renoveret  lyst og venligt indrettet i bedste badehotelstil. Morgenmaden indtages i sommerhotellets kafé eller i den hyggelige have i morgensolen. Ingen buffet hos Det lille Sommerhotel. Morgenmaden serveres individuelt med hjemmebragt brød, pålæg, frugt og yoghurt kaffe/te og juice.

Det lille Sommerhotel ligger i Ballen, en lille landsby på Samsø med øens sejlerhavn og dejlige sandstrande på begge sider af havnen. Det er her, øens sommerstemning er livligst med kaféer, restauranter, butikker og moleræs – afslappet uden at være hektisk. I Ballen kan der lejes cykler, og øens flotte natur og mange små landsbyer, som forbindes af slyngede gode småveje uden meget trafik, kan opleves.

Restaurant:
Det lille Sommerhotel har lavet en ny restaurant lidt længere lidt af vejen. En moderne restaurant med god plads og et spændende menukort, der spænder bredt. Det enkle og klassiske møder det nytænkende. Kokken tilstræber at holde sig til danske kvalitetsråvarer og naturligvis har de samske råvarer 1. prioritet. Restaurant SAK er åben til frokost og aftensmad. Se menu m.v. på saksamsoe.dk

Cykeludlejning:
Det lille Sommerhotel udlejer cykler fra Samsø Cykler

– Hunde: Ingen hunde.