©  Foto:

Dolphin Hotel Herning

Dolphin Hotel Herning er et familie drevet hotel med 56 værelser. Dejlig morgenmadsrestaurant, gode relaxe områder, dejlige fest lokaler og bar.

Hotellet er nænsomt renoveret og skabt en ramme for et 3-stjernet hotel som ejerne er stolte af. På hotellet sættes der en ære i at der er pænt og rent. Et Dolphin hotel har altid en familiær og hyggelig stemning.

Ophold
Alle værelser på Dolphin Hotel Herning er blevet renoveret. Du oplever værelserne rene og pæne i et klassisk design. Et “gammelt” hotel kan ikke blive nyt, men derfor kan det sagtens være hyggeligt og velfungerende. Nøgleord på hotellet er renlighed og komfort. Dolphin Hotel Herning har 42 værelser i hovedbygningen og 14 i hotellets annex.

Læs mere her

Weekendophold
Weekendopholdene på Dolphin Hotel Herning er blevet en institution, hvor folk fra hele landet valfarter til ca. 20-25 gange om året. Oftest er alle værelser udsolgt og folk hygger sig fra ankomsten fredag til efter morgenmaden søndag. I mellemtiden oplever man skøn musik, rigtig god mad og et uformelt og hyggeligt samvær.

Læs mere her

Lokaler
Dolphin Hotel Herning har 4 lokaler, der kan bruges til både møder og fester. Hotellets lokaler kan huse op til 150 gæster på en gang. Hotellet laver en række aktiviteter i deres nyistandsatte faciliteter og tilbyder at stille projekter, lys og lyd til rådighed. Tilgangsmetoden er som udgangspunkt at er intet umuligt, før det er prøvet. Dolphin Hotel Herning vil gerne hjælpe med arrangere konferencer og møder, jubilæer og receptioner, julefrokoster og fester f.eks. konfirmationer og bryllupper.

Læs mere her

Orangeri
Til julen 2022 åbnede Dolphin Hotel Herning deres Orangeri. Et Multirum hvor hotellets gæster kan slappe af og hygge. Dolphin Hotel Herning har deres helt specielle Gin bar med deres egenproducerede gin-serie, og et eksklusivt udvalg af øl fra Thisted Bryghus. Lokalet er også velegnet til fester, velkomstdrinks og andre aktiviteter. Orangeriet er i direkte forbindelse med hotellets terrasser og udendørs arealer.

Aktiviteter
Dolphin Hotel Herning er beliggende centralt i Herning, hvor der er mange oplevelsesmuligheder inden for kort afstand. Kun 500 m væk ligger Midtjyllands største butikscenter Herning Centret med sine 80 butikker, hvor man kan gå på shopping eller ud at spise. En anden mulighed er at tage turen ind i gågaden, der er beliggende ca. 2.2 km fra hotellet.

Hvis man er til mere aktive oplevelser, så kan man besøge Herning Golfklub kun 750 m fra hotellet eller Escape Room og padel tennis bane ca. 1 km væk. Den hvide by, hvor flere af Hernings kunstmuseer er beliggende samt Nordeuropas største skulptur Elia, ligger kun knap 1.5 km fra hotellet og er også et besøg værd.

Derudover er receptionen på Dolphin Hotel Herning altid klar med forslag til aktiviteter f.eks. et besøg i Søby Brunkulslejre.